Fotoalbum

Ideer til mønstret T-shirts. Brug den over en ensfarvet matchende top/T-shirt der er en anelse længere og løft evt. en snip op i den ene side med en lille brosche...match med tørklæder . og trøjer, ...eller brug den over en kort kjole eller lang top i ensfarvede matchende farver.

STIL: BLUSER OG T-SHIRTS

De rette farver:

 Du kan bruge alle farver, hvis du bare finder den nyance af farven der passer til dig. 

Hvilke farver er du født med: hår og øjenfarve samt din naturlige hudfarve.

Du kan finde din farveskala ved at se dig selv i spejlet i dagslys, mens du holder et stykke hvidt papir mod din kind. Hvis dit ansigt ser pink, eller lidt lilla ud i forhold til papiret, er din hud-farves undertone kold – hvis din hud ser gullig eller olivenfarvet ud, hører du til i den varme ende af farveskalaen.

ER DIN HUDFARVES UNDERTONE KOLD, SÅ GÅ EFTER  DE KOLDE OG KLARE FARVER,  blålige og lilla farver, Sort samt hvid....lys grå...men alle farver kan findes i en kold version.   

ER DIN HUDFARVES UNDERTONE VARM, SER DU BEDST UD I AFDÆMPEDE JORDFARVER MED GULE ELLER GYLDNE UNDERTONER ...flammende rød, mættet gul, flaskegrøn og varm brun, og selv de køligste blå farver har en varm pedant...koboltblå, varm marineblå osv. 

Du kan også være en blandet type, med f.eks varme brune øjne, rødbrunt hår...og en hud med en kold undertone....så Vigtigst af alt er det, at lægge mærke til om farven på tøjet får dit ansigt til at se trist, sløj eller træt ud, ...eller om farven får dit ansigt til at live op, og se sund, glad eller frisk ud. 

Hvis du kan lide farven, men ikke synes den passer helt præcis til din hud osv. ..så tag feks et tørklæde på, der matcher tøjet, men passer bedre til dine egne farver. 

Slankende:

Striber på langs, 

Lange Løse bluser/Tunikaer/T-shirts over stramme bukser/nederdel. (evt. med en figursyet vest cardigan eller jakke til).....eller omvendt løse vide bukser, med lidt mere tætsiddende (men aldrig stramme) bluser/tunikaer/T-shirts, især hvis man er slank over skulder og buste, men med meget kraftige ben. 

Bluser og toppe med mørke blokke i siderne og lys midte

Ved mønstre eller prints vælg lyse prints/mønstre på mørk baggrund og gerne mønstre hvor man ikke kan se, at de gentager sig selv.

Mørke farver skjuler og lyse farver fremhæver, ..så vælg de lyse farver til det du vil fremhæve, og de mørke farver der hvor du vil skjule lidt. ...men bær aldrig heelt sort eller helt hvidt fra top til tå. 

V-udskæring eller mønstre der spidser ned foran ...eller et matchende lidt lysere tørklæde. 

Undgå tøj i stof, der giver ekstra fylde til din krop - det vil sige mohair, angora, groft strik, boucle, velour, flannel og ruskind. Gå også i en stor bue udenom skinnende materialer som satin og læder, for de fanger lyset og viser alle dine deller. Gode materialer, der slanker, er jersey, cashmere, let bomuld og alt, der har lidt spandex i.

Store smykker får kroppen til at syne mindre. 

kropstyper og tøj   : se linket her: 

  https://www.alt.dk/mode/find-din-kropstype-og-toejet-der-klaeder-dig          

       

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 12:04

Hej Diana....en almindelig Vodka på ca 40 til 45 % er udmærket. (o:
Vh Rita Levorsen

20.08 | 03:59

Hejsa, til alkoholudtræk- hvor mange procent alkohol skal vodkaen være?
Jeg har læst minimum 50 %, men det er knap så let lige at finde 😊
Vh
Diana

27.05 | 17:47

Nogle skriver at man godt kan bruge de små topskud rå. men jeg har altid skoldet dem før brug til salater...for en sikkerheds skyld. (o: god appetit.

26.05 | 20:04

Hej,kan man plukke brændenælde,skylle i koldt vand og snitte og putte i salat? Eller brænder den så i ens mund når man spiser ? 😱
Hilsen Louise